skip to Main Content
0880103668 so.hetmozaiek.ob@attendiz.nl

Medezeggenschapsraad

Onze medezeggenschapsraad (MR) kwam in deel A van de schoolgids al aan de orde. De schooldirecteur bespreekt allerlei aangelegenheden die betrekking hebben op de school, met de MR. De MR wordt in de gelegenheid gesteld haar standpunten kenbaar te maken. De MR heeft, afhankelijk van het onderwerp, recht op informatie, recht op het uitbrengen van advies of recht op instemming. Besluitvorming vindt zodoende in goede harmonie plaats.

Heeft u vragen mail dan naar:
mronderbouw@attendiz.nl.

Dit zijn onze leden van de MR;

Marjolein Voortman

Marjolein“Mijn naam is Marjolein Voortman. Ik ben leerkracht van de onderwijszorgklas De Regenboog. Met veel plezier geef ik les aan kinderen die gebaat zijn bij een combinatie van speciaal onderwijs met dagbehandeling bij een jeugdzorginstelling (Jarabee). Tevens ben ik sinds acht jaar de voorzitter van de MR. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te zijn van de “punten en komma’s” in het beleid en protocollen, afspraken en regels die ingevoerd worden, zodat we allemaal kunnen profiteren van een fijne school. Met name voor de kinderen, maar natuurlijk ook voor ouders en het personeel!

Nienke Prins

Nienke PrinsMijn naam is Nienke Prins. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Delden. Ik werk alweer ruim 13 jaar bij het Mozaïek. Ik ben begonnen in de bovenbouw, daarna heb ik een aantal jaar groep 3 gehad en de laatste jaren ben ik leerkracht van groep 2 geweest. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Sinds een aantal jaar vervul ik met veel plezier de functie zorgcoördinator op het Mozaïek onderbouw.

Ik vind het belangrijk om mee te denken over de inhoud en de uitvoering van het onderwijs op onze school. Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan een fijne school voor kinderen, ouders en het personeel.

Tamara Kraak

Mijn naam is Tamara Kraak. Samen met mijn man voeden we onze twee zoontjes op. Wij wonen in Almelo en hebben beide een kantoorbaan in de technische industrie. Omdat wij het welzijn en de ontwikkeling van onze kinderen erg belangrijk vinden heb ik ervoor gekozen mij aan te melden bij de MR. Mocht je relevante vragen en/of suggesties hebben spreek me dan gerust aan.

Tineke Lamberts

Mijn naam is Tineke Lamberts. Samen met mijn man en 2 zonen wonen wij in Wierden. Ik ben werkzaam in de export. Naast mijn bedrijf vind ik het leuk om betrokken te zijn bij de school van mijn oudste zoon. Voor vragen en of opmerkingen sta ik open en kan je mij aanspreken. Ik verheug me op 2 jaar meedenken/praten in de MR.

GMR

Op het niveau van Attendiz is er ook een Gemeenschappelijke MR (GMR) ingesteld. De werkwijze van de GMR is dezelfde als die van de MR. Het verschil zit in het overkoepelende karakter. Wanneer voorgenomen besluiten meerdere scholen betreffen, dan vindt het overleg plaats tussen de bestuurder en de GMR. Wilt u meedenken en adviseren over het beleid van Attendiz? Neem dan contact op met de secretaris van de GMR, via gmr@attendiz.nl

Back To Top
Zoeken